سه شنبه, ۲۶ دی ۱۳۹۶

دانه فلفل سیاه

دانه فلفل سیاه

خواص فلفل سیاه :

-فلفل سیاه خیلی بیشتر از آنچه که اکثر مردم تصور می کنند برای بدن خاصیت دارد و مفید است.

-ریختن آن در دندان کرم خورده از پیشرفت کرم خوردگى جلوگیرى مى کنم . غلظت خون را از بین مى برد و برای مداوا جذام بکار می رود.

-فلفل سیاه فعالیت مجاری گوارشی را تقویت می کند و علاوه بر بهبود فرآیند هضم غذا، تحریک کننده ترشحات بزاقی است. این ادویه هم چنین در بهبود عملکرد معده نقش مفیدی دارد.

-فلفل سیاه براى معالجه بى حسى و فلج و تقویت کننده حافظه و اعصاب و مسکن دردهاى عصبى بکار می رود .

-گرد کوبیده آن حشرات را متفرق مى کند و اگر آنرا در لابلاى پارچه بپاشند بید نمى خورد و از گزند حشرات محفوظ مى ماند.

-فلفل سیاه پرزهای چشایی را تحریک می کند و پیامی به معده می فرستد که باعث ترشح اسید هیدروکلوریک و در نتیجه هضم بهتر غذا می شود. وجود اسید هیدروکلوریک برای هضم پروتئین ها و دیگر مواد غذایی در معده ضروری است. در استعمال داخلی به عنوان محرک اشتها، مدر، بادشکن، گرم کننده و ضد سم و برای رفع انواعی از مسمومیت های غذایی به کار می رود. همچنین فلفل سیاه برای معالجه اسهال تابستانه، اسهال خونی، کاهش احتمال سرماخوردگی و دردهای روماتیسمی مفید است.

-خون غلیظ را سبک مى کند، و براى درمان جذام مفید مى باشد

-بادشکن بوده و دل درد را معالجه مى کند.

-همچنین مقوى حافظه و اعصاب و مسکن دردهاى عصبى می باشد .

-جویدن دانه آن همراه با مویز جهت رفع رطوبات دماغ و معده مفید است .

-مالیدن میوه آن با روغن جهت فلج و بى حسى توصیه شده است .

-فلفل سیاه هم چنین خواص آنتی اکسیدانی فوق العاده ای دارد. این ادویه تاثیر فوق العاده ای برای مقابله با رشد باکتری های مضر بویژه در روده دارد

-بلغم را از بین مى برد و جگر را گرم مى کند و اشتها را زیاد میکند .

-براى اشخاص گرم مزاج خوب نیست و تولید سر درد مى کند و سینه را به خس ‍ خس مى اندازد و براى کبد ضرر دارد ، و برعکس براى پیران و اشخاص ‍ سرد مزاج مفید مى باشد .

زیاده روى در خوردن آن باعث افزایش ترشحات معدى است و به همین جهت است که مبتلایان به ناراحتى هاى معدى نباید در خوردن آن افراط کنند و استفاده از مقدار کم آن براى آنها هم مفید است

نوشته شده توسط dehyaribakhtiar در سه شنبه, ۰۹ دی ۱۳۹۳ ساعت ۷:۲۷ ب.ظ

دیدگاه